Rólunk

Kivitelezési kellékekMielőtt bárki azt hinné, hogy mi egy sok éve működő cég vagyunk, ki kell ábrándítsam. Egy szövetségről van szó, amely évek óta létező cégek és vállalkozók együttműködése. Ezek között megtalálhatók, tervezők, kivitelezők, műszaki ellenőrök és minden, ami egy építkezéshez szükséges. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a  megbízónak mindenkivel külön kell szerződést kötnie, hanem csak és kizárólag a tervezővel, a kivitelezővel és a műszaki ellenőrrel. Miért jó ez? Azért, mert így az építtető egy olyan csapatot kap, akik már évek alatt közös munkájuk során összeszoktak, ismerik egymást. Ez számára is biztonságot jelent.

A mi oldalunkról pedig azért, mert így kölcsönösen tudjuk segíteni egymást és megoszlanak olyan költségek, amelyeket egyébként külön-külön kellene viselnünk. Egyikünk sem ma kezdte az építőipart és bár felelőtlenség lenne azt állítani, hogy már mindent láttunk (ebben soha nem lehetünk biztosak), de tisztában vagyunk azzal, hogy mik azok a kritikus pontok, amire oda kell figyelni ahhoz, hogy jó legyen a végeredmény. Egy ilyen szövetség biztosíték arra is, hogy a szükséges kapacitás mindig a rendelkezésre álljon, legyen az tervezési, vagy kivitelezési. Mivel minden feladatra több olyan partnerünk van aki alkalmas, ezért rugalmasan tudunk bővülni, amikor szükséges.

 Ki akarna mással terveztetni és építtetni, mint aki:

  • Ismeri a rá és a megbízójára vonatkozó aktuális jogszabályokat
  • Pontosan el tud számolni a kifizetett pénzekkel
  • Képes folyamatosan ellenőrzése alatt tartani a munkafolyamatokat
  • Olyan csapattal dolgozik, ahol mindig tudja a jobb kéz, hogy mit csinál a bal
  • Nem tegnap kezdte a szakmát
  • Akár napokon belül kezdeni tud
  • Pontosan azt építi meg, ami a terveken szerepel
  • Figyel a környezetünk megóvására, hogy azt gyermekeink is élvezhessék

Tervezési ajánlat kéréséhez kattintson ide

A fentiek figyelembe vételével alakítottunk ki a minőségbiztosítási rendszerünket, ami azt jelenti, hogy alvállalkozókkal dolgoztatunk akiket a tervezőink folyamatosan ellenőriznek és a megrendelő által megbízott műszaki ellenőrök felügyelik az építkezést. A csapatunkba tartozó műszaki ellenőrök rendkívül keményen végzik a dolgukat. Volt már arra is példa, hogy némelyikük a saját korábbi cégével ment szembe a minőség érdekében, akkor is ha utána új munkahely után kellett néznie. Mi ennek csak örülünk, mert tudjuk, hogy ha valaki folyamatosan egy adott munkában van benne, akkor előfordulhat, hogy nem figyel fel olyan dolgokra, ami egy külsősnek viszont lehet, hogy azonnal feltűnik. A minőségbiztosításunk szerves részét képezi a megrendelő által is (online) hozzáférhető Gant-alapú rendszer, ahol előre meghatározott folyamatban, ellenőrizhető fázisokon keresztül történik minden. A fentiek garantálják, hogy az épüljön meg, ami a terven szerepel.

Tervezési ajánlat kéréséhez kattintson ide